SÄKER SSL KRYPTERING
Video

Läs mer om Fitnessboll Cover 65cm

Skyddet omvandlar din fitnessboll till en kontorsstol. Med anti-roll-funktion, vilket förhindrar att bollen rullar bort när den inte längre används. Handtaget möjliggör enkel transport. Yttertyget är tvättbart och lätt att ta bort med dragkedja. VIKTIGT: används endast med anti-burst gymboll (boll ingår ej)

Från faktabanken

Cover

En cover (uttal: /kavər/; engelska: 'täcka'; plural: cover hellre än -s) är någons nyinspelning (tolkning) av en annan musikartists låt. Ordet används flitigt inom populärmusikindustrin. Ursprungligen syftade benämningen på en vit artists ofta mer slätstrukna 1950-talsinspelning av en svart rhythm & blues-artists original. På senare år har ordet kommit att syfta allmänt på andras inspelningar av originalinspelningar, oavsett karaktär.Begreppet kan också användas för en nyinspelning av en låt som görs av originalartisten (vanligen under pseudonym) på ett konkurrerande bolag.

Aerobics

För filmen med samma namn, se Aerobics – A Love Story.Aerobics är ett samlingsnamn på olika typer av träningspass som bygger på aerob träning, som gett aerobics sitt namn. Med aerobics förstås vanligen inomhusträning i grupp till en ledares instruktioner och till musik. De flesta aerobicspass utgör därför en specifik form av motionsgymnastik. Aerob träning betyder träning med tillgång till syre, således konditionsträning. Konditionen begränsas i första hand av hjärtats förmåga att pumpa ut blod i kroppen, kärlens förmåga att distribuera blodet och antalet mitokondrier i muskelns celler. Ett aerobicspass utgör därför kardiovaskulär träning.