Sidan innehåller annonslänkar

Wear Forever Puffer Coat - Black

Beställ Wear Forever Puffer Coat - Black på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wear Forever Puffer Coat - Black inom kategorin Jackor.

Produktinformation

Den här kappan är vad den heter – en puffer att använda för alltid! Gjord i 100% återvunnen polyester och skapad för att vara den ultimata garderobsfavoriten Detta är vår varmaste jacka med mycket Sorona®fyllning som är mjuk och skön.

Tyget är vindtätt med vattenpelare på 5000 mm. Kappan har hög krage, avtagbar luva, dold 2-vägsdragkedja och stora fickor.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Jackor från andra varumärken

Upp till 82% rabatt
Zoot Ultra Team Cycle Thermo Jacket Woman

Jackor från Zoot

Här har vi samlat Jackor från Zoot.
Upp till 75% rabatt
Swix Start Jacket Men

Jackor från Swix

Se vad Swix har inom Jackor.
Upp till 71% rabatt
Maloja Giacobeam.

Jackor från Maloja

Se vad Maloja har inom Jackor.
Upp till 70% rabatt
Smooth Hood Sweater - Black

Jackor från Casall

Utforska allt inom Jackor från Casall.
Upp till 68% rabatt
Salomon Lightning Warm Shell Jkt W

Jackor från Salomon

Visa produkter inom Jackor från Salomon.
Upp till 65% rabatt
2117 of Sweden Jacka Roxtuna Herr Navy

Jackor från 2117 of Sweden

Se produkter inom Jackor från 2117 of Sweden.

Se gärna också

Rab Mythic Alpine Light Jacket Graphene -25%

Detta är en automatöversatt text Den här hybridjackan av dun och syntetmaterial, som definierar lättviktsisolering med låg volym, är andningsbar och lätt att förvara, perfekt för snabba vinterbestigningar. Den lättaste jackan i vår Mythic-serie minskar vikten och maximerar värmen med kroppsanpassad isolering och ultralätt konstruktion. Dunfyllda bafflar är centrerade runt kärnan medan elastisk syntetisk isolering på sidorna, manschetter, axlar och basen av huvan andas och hanterar fukt effektivt. Med endast den bästa isoleringen, 900FP-dun och PrimaLoft® Gold, är den här jackan otroligt varm för sin vikt och bulk. För att hålla vikten på ett minimum använde vi en ultralätt 10D-ytterväv som är 100 % återvunnen. Detta Pertex® Quantum-tyg med inbyggd ripstop är starkt, hållbart, väderskyddande och känns mjukt vid beröring. Den är utformad med en smal passform och förkrökta ärmar för fullständig rörelsefrihet och är lätt att lägga på lager eller stuva undan tills den behövs. Resultatet är en lätt, robust och packbar isolerad jacka för alla vinteräventyr i bergen, från blandad klättring och alpinism till skidturer och bergsklättring. Pertex® Quantum Ett mjukt, lättviktigt, vindtätt tyg som uppmuntrar isoleringen att lyfta fullt ut. Mycket packbar och skyddande, idealisk för bergsaktiviteter. PrimaLoft® Gold Active+ Effektiv syntetisk isolering som ger precis rätt mängd värme, andningsförmåga och stretch för att du ska kunna röra dig snabbt och fritt, perfekt anpassad för stopp- och startaktiviteter. Fyllningseffekt - 900 Fill power handlar om dunkvalitet, inte kvantitet. Ta reda på mer om vad fill power betyder för dig när du är ute i bergen i kalla förhållanden. Vad är hydrofobiskt dun? Vi ytbehandlar alla våra dun med en hydrofobisk behandling som gör att de behåller sitt loft i fuktiga förhållanden, så att din utrustning torkar snabbt och håller sig varm. Ta reda på hur det fungerar. *Med undantag för vårt 1000FP-dun. RDS-certifierat dun Responsible Down Standard certifierar oavhängigt dun mot djurskyddskrav och spårar det från källan till slutprodukten. Mythic Collection Med det högsta förhållandet mellan värme och vikt i Rab-sortimentet är Mythic-sovsäckarna optimerade för att röra sig snabbt och lätt. De kombinerar avancerad tygteknologi med vårt mest loftande dun och minskar onödiga gram med banbrytande design. Specifikationer Passform: Slim Isoleringstyp: 900FP European Goose Down med Nikwax Fluorocarbon-Free Hydrophobic Finish (80g / 2.8oz, storlek M) Vikt: 252g/8.8oz (storlek M) Lättviktig genomsydd konstruktion för optimal rörlighet Zonindelad dun- och syntetfylld huva med delvis elastisk öppning och förstärkt topp Lättviktig YKK® dragkedja i mitten fram med mjukt fleecefodrat hakskydd Förskurna och ledade ärmar för förbättrad passform och rörlighet 2 dolda YKK®-handfickor med dragkedja Ensidig justering av bakre fållen med anti-snagelband Levereras med en lättviktig packsäck

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023