Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Hawk RE Flex Oval 27

Kontrollera pris

Köp nu

Hawk RE Flex Oval är en välbalanserad och prisvärd innebandyklubba tillverkad i kompositmaterial med en oval skaftprofil. Flex 27


Jämför produkt Salming Hawk RE Flex Oval 27 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Salming Hawk RE Flex Oval 27 i kategorin Inomhussporter här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Inomhussporter
Artikelnummer: 1091805-0703-100L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Merinounderställ

Merinounderställ från Devold

Se alla produkter
Jackor

Jackor från Salomon

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Pilates

Pilates är en träningsform som utmärks av långsamma rörelser samt en strävan efter harmoni, såväl själslig som kroppslig. Pilates skapades i början av 1900-talet av tysken Joseph Pilates. Joseph Pilates var verksam i USA och träningsformen är också utbredd i Nordamerika, men har även blivit vanlig i Sverige. Han kallade själv träningsformen The Art of Contrology vilket syftar på vikten av precision och koncentration som ett sätt att kontrollera musklerna. Pilates är en träningsmetod som kombinerar styrketräning, stretchning och yoga. Pilates handlar mycket om tankekraft. Pilates kan vara, till skillnad från vad många tror, väldigt fysiskt krävande om det görs på rätt sätt. Pilates-rörelserna ska utföras långsamt. Vid varje övning tränas flera muskelgrupper samtidigt.

Vandring

Denna artikel handlar om friluftsaktiviteten vandring, för den mekaniska anordningen se Vandring (anordning) Vandring (även kallat att hajka efter engelskans hiking) är en form av friluftsaktivitet som innebär att en person till fots i rekreationssyfte förflyttar sig genom naturen. Vandring kan ske på ospårad mark, men sker ofta på iordningställda och markerade vandringsleder.Vandring kan ske i olika ambitionsnivåer från en kortare utflykt i okomplicerad terräng, till längre vandringar i mer krävande natur och i högre takt. Behov av utrustning varierar sedan beroende på typen av vandring, men gemensamt är att ha lämpliga skodon.Vandring är en populär sport och fritidssysselsättning i flera europeiska stater, särskilt runt Alperna och i Storbritannien.