Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Salming Flow Tourlite Aero 29

Kontrollera pris

Köp nu

Tourlite Aero är en lätt och hållbar klubba med perfekt balans. Utrustad med Ultimate Grip och vårt Flow-blad. Release the Power of the Flow!


Beställ Salming Flow Tourlite Aero 29 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Salming Flow Tourlite Aero 29 inom kategorin Inomhussporter.

Läs mer...
Kategori: Inomhussporter
Artikelnummer: 1091306-0710-100L
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Jackor

Jackor från Marmot

Se alla produkter
Dunjacka

Dunjacka från Marmot

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Boots

Boots är en brittisk apoteks- och detaljhandelskedja. Företaget har en omsättning på drygt 5 miljarder pund och har haft en vinst före skatt på omkring 500 miljoner pund under 2000-talet. Företaget grundades i Nottingham av John Boot 1849 och utvecklades till en nationell kedja under hans son Jesse Boot. Under 1990-talet breddade företaget sitt utbud från att tidigare ha varit enbart inriktat på apoteksvaror. Företagets har gjort internationella satsningar både under 1930-talet och 1990-talet. Företaget lämnade de länder där det etablerat sig på 1930-talet (bl.a. Nya Zeeland, Frankrike och Kanada) under 1980-talet. Även satsningen under 1990-talet var mindre lyckad och det är enbart på Irland som företaget numera har en egen verksamhet liknande den i Storbritannien.

Dunjacka

Dunjacka är en jacka fodrad med dun, ofta från gås eller and. Dunjackans yttertyg kan vara gjort av textil eller nylon. Yttertyget är ofta impregnerat för att bättre motstå väta. Dunets goda värmeisolering gör att dunjackor är populära i kallt klimat. I extremt kallt klimat (exempelvis vid polarexpeditioner och bergsbestigning) är det i det närmaste nödvändigt att klä sig i dunjacka och ofta då kombinerat med dunbyxor alternativt en hel dunoverall.