Sidan innehåller annonslänkar
Salming

Raven Tourlite AE Edt. JR

Kontrollera pris

Läs mer och köp

Som en del i vårt samarbete med organisationen Aldrig Ensam kan vi stolt presentera Raven Tourlite AE Edt JR - en mångsidig klubba med klassiskt rakt skaft, som är tillverkat i slagtålig komposit....


Jämför produkt Raven Tourlite AE Edt. JR online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Raven Tourlite AE Edt. JR i kategorin Inomhussporter här hos oss.

Kategori: Inomhussporter
Artikelnummer: 1090408-0705-082L
Visa fler

Från kunskapsbanken

Stående

Stående är en kroppsställning för människor och djur, där kroppen endast stöds på fötterna, eller en del av fötterna, till skillnad från sittande och liggande. Vissa däggdjur, särskilt hovdjur, står på tårna. De flesta däggdjur står oftast på alla fyra ben, medan särskilt primater utmärker sig för att stå på bakbenen. Djur som björnar och gnagare kan ställa sig på bakbenen för att få överblick, eller signalera flykt- eller stridsberedskap, för att avskräcka fiender.

Jr

Jr, JR eller Jr. kan syfta på: JR – ett samlingsnamn för sju järnvägsbolag i Japan, se Japan Railways JR Tokai – ett järnvägsbolag i Japan med huvudkontor i Nagoya JR (konstnär) – artistnamnet för en konstnär och fotograf Jr. (suffix) – ett namntillägget om far och son har samma förnamn Jr. – ett studioalbum av Stakka Bo från 2001 Jr Eric (1982–2009), en svensk reggaeartist från Göteborg John Ross "JR" Ewing – en av huvudpersonerna i TV-serien Dallas, se Dallas (TV-serie)