OrganoTex Wash-In Textile Waterproofing 500ml

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Organotex Wash-In Textile Waterproofing 500ml är en universell impregnering som kan användas på de flesta textilier för att förbättra den vatten- och smutsavvisande funktionen. Produkten återskapar textilens vattenavvisande egenskaper utan att ändra färg, textur eller andningsbarhet på tyget, vilket är viktigt för alla typer av funktionella plagg.

Denna impregnering är lämplig för vattentäta funktionella plagg (med alla olika typer av membran) skalplagg, parkas, dunprodukter, vandringsbyxor, vindjackor, skidkläder etc. som kan tvättas i tvättmaskin.

Tyger som den kan användas på inkluderar polyester, polyamid, soft-shell, akryl och olika blandningar. Bästa effekten uppnås på syntetiska material, såsom polyamid och polyester.

Flaskan innehåller 500 milliliter. Instruktioner Tvätta textilen eller plagget utan att använda sköljmedel.

OrganoTex rekommenderar OrganoTex BioCare Wash eller liknande “pro wash” tvättmedel för funktionella tyger. Lämna plagget i tvättmaskinen.

Skaka flaskan och dosera 100 ml för ett plagg i tvättmedelsfacket. Det är möjligt att köra upp till 3 stycken plagg, tillsätt 50 ml för varje ny produkt.

Kör ett kort tvättprogram på 30-40 grader med centrifugering eller enligt instruktionerna för plaggen. Torktumla eller använd torkskåp (40-70 grader) för bästa den bästa möjliga vattenavvisande prestandan eller lufttorka så varmt som möjligt i minst 1-2 dagar för att uppnå de fulla vattenavvisande egenskaperna.

Handtvätt Dosering 50 ml för 10 liter vatten. Använd skyddshandskar.

Skölj försiktigt! Torka så varmt som möjligt i 1-2 dagar Utmärkt för att lägga tält i bad för att förbättra de vattenavvisande egenskaperna.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024