Sidan innehåller annonslänkar

Patagonia P-6 Logo Uprisal Hoody

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text. Originaltexten följer längre ned En klassisk grafik på en sweatshirt med huva som är tillverkad av återvunnet material.

Se gärna också

Houdini M's Mono Air Houdi Blue Illusion

Houdini M's Mono Air Houdi är en lätt och varm fleecehoodie för herrar, som passar utmärkt som mellanlager under skaljackan eller på egen hand som lättare ytterplagg. Perfekt för skidåkning, klättring, vandring eller andra utomhusäventyr. Tack vare en slitstark yta och högkvalitativa material håller plagget för många års krävande användning. Tröjan har en atletisk passform, med en åtsittande huva och förlängda ärmar med tumhål för extra komfort. Det USA-tillverkade materialet Power Air Light är stretchigt, andas bra och har ett fantastiskt värme- till viktförhållande. Innovationen Houdini M's Mono Air Houdi tar oss ett stort kliv närmare en värld utan avfall. Det lätta och stretchiga materialet är designat för att motverka mikrofibersläpp, genom att långa filamentfibrer kapslas in i små luftfickor och omges av yttertyg. Resultatet blir ett mjukt och varmt material som släpper upp till fem gånger mindre mikrofibrer jämfört med konventionell kvalitetsfleece. Förutom att förebygga plastutsläpp är materialet tillverkat av återvunnen polyester, och kan tack vare en singelmaterial-konstruktion återvinnas helt. Mono Air Houdi är designad för många års användning, och när plagget slitits ut kan det omvandlas till nya plagg istället för att bli textilavfall. Det givna valet om du söker en lätt, varm och mångsidig fleecejacka och samtidigt vill bidra till en avfallsfri värld. Houdini M's Mono Air Houdi är ett perfekt exempel på en produkt vars innovation driver både funktion och hållbarhet framåt.&nbsp - Släng inte bort plagget när det är utnött! Houdini M's Mono Air Houdi är tillverkad av återvunna och återvinningsbara fibrer. De värdefulla råmaterialen kan användas på nytt. Lämna gärna plagget i en Houdini-butik eller ta med det till en återförsäljare som har en av Houdinis återvinningsenheter. Egenskaper Normal passform Utmärkt värme-/viktförhållande Fyrvägsstretch Förlängda ärmar med tumhål Tvåvägsdragskedja i front&nbsp - Sidfickor med dragkedja och inbyggda förvaringsfickor Justerbar huva och nederdel Släpper 80% mindre mikrofiber jämfört med konventionell fleece Tillverkad av återvunna och återvinningsbara fibrer Polartec® Power Air Light Bluesign®-certifierad Specifikationer Vikt: 580 g Material: 73% återvunnen polyester 27% elastrelle-polyester

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024