Produkter från Hoverboard

1 Produkter
Här finns produkter i kategorin Hoverboard. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Hoverboard. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Hoverboard.
Sortera

Hoverboard

Hitta produkter inom kategorin Hoverboard till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Hoverboard.

En hoverboard (alternativt eldriven balansbräda, balansskoter, balance scooter, airboard, balanceboard, smartboard, swegway, swagway eller mini-segway) är en självbalanserande plattform med två hjul som är eldriven och kan användas som ett fordon för förflyttning av en person. Plattformen mellan de två hjulen är avsedd att stå på, och hoverboarden styrs av passagerarens fötter via små rörelser som fångas upp av en gyroskopisk sensor. En hoverboard kan sägas vara en mindre version av ståhjuling utan handtag, och kan på sätt och vis liknas vid en eldriven skateboard med ett annat hjularrangemang. Ett närbesläktat fordon är airwheel, som har ett enda hjul av större format. Hoverboard av flera olika fabrikat dök upp 2014 i Kina och 2015 hade de blivit populära i bland annat USA, inte minst efter att flera kändisar hade synts åkandes på dem.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Windrunner Hoverboard A1