Produkter från Håvar

5 Produkter
I kategorin Håvar finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Håvar så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Håvar

Hitta produkter inom kategorin Håvar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Håvar.

En håv är ett redskap bestående av en påse av nät fäst vid en styv ram, ofta med handtag. Håvens äldsta användningsområde är att plocka upp fisk ur vattnet vid fiske (fiskhåv). För odlad fisk och akvariefisk används håven som självständigt fångstredskap. Beroende på vad för sorts fisk som ska fångas så har de olika stora maskor. Även för att fånga insekter (insekts- eller fjärilshåv) och fåglar så används ibland håv. För dessa typer av håvar används mycket finmaskigt tunt tyg för att minimera skador på djuret. På Stockholms ström var håvbåtar en vanlig syn förr i tiden. 1918 fanns 148 registrerade håvbåtar i Strömmen. Håvfisket har bedrivits här sedan 1700-talet. Idag återstår bara tre stycken.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Rapala Networks Medium Pro Guide Net