Sidan innehåller annonslänkar

Abilica DumbbellRack Maxi Set HEX

Beställ Abilica DumbbellRack Maxi Set HEX på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica DumbbellRack Maxi Set HEX inom kategorin Hantlar.

Produktinformation

ProduktinformationDetta praktiska hantelset från Abilica har fem par hantlar som är gummibelagda och sexkantiga. Gummit gör så att du inte behöver oroa dig för att skada golvet om du skulle råka tappa hantlarna på marken.Utformningen av hantlarna gör så att du inte behöver tänka på vart du placerar dem då den sexkantiga formen gör att hantlarna stannar kvar och inte rullar iväg.I detta hantelset med ställ kommer vikterna 10kg, 12,5kg, 15kg, 17,5kg & 20 kg vilket gör att du lätt öka vikt efter din kapacitet.Den räfflade ytan gör så att du får ett smidigt och bra grepp även fast du svettas mycket om händerna.Fakta och egenskaper •MärkeAbilica•Vikt 10kg, 12,5kg, 15kg, 17,5kg & 20 kg•Räfflad yta för bättre grepp•Levereras med ställ•Gummibelagda och sexkantiga•Pris i set + ställ .

Se gärna också

Justerbar Hantel 25 kg, Tunturi

Selector Dumbbell 25 kg, Tunturi, är en smidig och lättanvänd justerbar hantel.

Du behöver inte många olika hantlar och slösar inte tid på att byta skivstångsvikter, när du snabbt kan justera mängden vikter med reglerknappen. Tryck bara på stångens lilla röda knapp och välj den önskade vikten med reglaget. När du lyfter hanteln från underlaget, blir de överflödiga viktskivorna kvar på underlaget.

Hanteln går att justera med intervaller om 2,5 kg. Stången har ett hållbart och ergonomiskt gummibelagt handtag. Skivvikter som inte används ligger alltid kvar på underlaget och det går supersnabbt att byta vikter.

Beställ genast Tunturis smidiga och justerbara hantel hem eller till gymmet!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Hantlar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kläder

Kläder från Marmot

Se alla produkter
Motion

Motion från DKN

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Adidas

Se alla produkter
Elfordon

Elfordon från W-TEC

Se alla produkter