Sidan innehåller annonslänkar

Hängstol med solskydd | Lyfco Trinidad - Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Hängstol för slappa dagar Njut av sommaren i en mjuk hängande fåtölj! Hängstolen Trinidad ger dig en riktigt mysig solplats med delvis skugga som är perfekt för avslappnande lediga stunder Här kan du sitta bekvämt med benen upp och gunga lätt med vinden eller med foten och känna det som att du svävar på ett moln.

Placera den på altanen eller i trädgården och få känslan av hemester! Starka och hållbara material Den svarta ramen är gjord av pulverlackerat stål Med en diameter på 60 mm som tjockast är den stabila armen mycket stark och kan bära en maxvikt på 160 kg.

Tyget är av slitstarkt 180 g/m² textoline som passar utmärkt i utomhusmiljöer. Textoline är ett syntetiskt tyg som är uppbyggt av mycket starka polyestertrådar med PVC-överdrag.

Det gör det till ett mycket tåligt material som passar utmärkt i utomhusmiljöer. Hänggungan är underhållsfri och tålig mot väder och vind, och kan torkas rent med en fuktig trasa vid behov.

Den kraftiga men lättviktiga aluminiumramen gör att den står stadigt trots sin flyttbarhet. Dimensioner Hängstolen är totalt 180 x 112 x 210 cm. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024