Sidan innehåller annonslänkar
Budo-Nord

Säckhandske Speed ll, svart/röd, Budo-Nord

379 kr 296 kr-22%
Kontrollera pris

Köp nu

En uppföljare till originalet Speed från Budo-Nord med en ny och fräsch design.En prisvärd säckhandske i konstläder med förböjda fingrar och öppen tumme. Bred design och kardboreknäppning gör handsken lätt att ta på.Denna nya modell har även designats med ventilerande, luftigt mesh under fingrarna som garanterar hög komfort.


Beställ Säckhandske Speed ll, svart/röd, Budo-Nord på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Säckhandske Speed ll, svart/röd, Budo-Nord inom kategorin Handskar.

Läs mer...
Kategori: Handskar
Artikelnummer: SB-15021-014r
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Löpband

Löpband från inSPORTline

Se alla produkter
Fritid

Fritid från Gorilla Wear

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Longboard

Longboard kan syfta på: Longboard (skate) – en större och längre variant av en skateboard Longboard (surfingbräda)

Fritid

Fritid kallas den del av dygnet och veckan som inte upptas av arbete, måltider och sömn. Fritid är således i strikt mening all den tid som en person förfogar över själv. I praktiken är den upplevda fritiden avsevärt mindre när en stor del av tiden åtgår för hushållsarbete och resande till och från arbete eller fritidsaktiviteter. Brist på upplevd fritid kan orsaka symptom av stress och trötthet, vilket fått till följd att från år 2004 förekommer friskvård som av läkare förskriven åtgärd, till exempel fysisk aktivitet på recept (FaR). I föreläsningar och litteratur om stressrelaterade sjukdomar rekommenderas att "riktig" fritid alltid bör förekomma och därför planeras in. Fritidsbegreppet kom till i samband med industrialiseringen. Tidigare hade jordbrukssamhället inte innehållit tid för någon "fritid". På kommunal nivå var det tidigare vanligt att fritidsfrågorna hanterades av ett fritidskontor vid en särskild fritidsnämnd men numera har dessa nämnder ofta slagits samman med till exempel kulturnämnderna. Därmed har två vitt skilda världar mötts. Fritidssektorn har handhaft ärenden kring sport och rekreation med inriktning på den rörliga rekreationen (parker, lekplatser, strövstigar, bad- och grillplatser och liknande). Kultursektorn har handhaft ärenden kring litteratur, musik, konst, teater och dans. Fram till 1987 var fritids- och rekreationsanläggningar inte tvungna att ha bygglov. Men från att äldre plan- och bygglagen infördes gällde lovplikt för nöjesparker, djurparker, idrottsplatser, skidbackar med liftar, campingplatser, skjutbanor, småbåtshamnar, friluftsbad, motorbanor och golfbanor.