Sidan innehåller annonslänkar

XC Ski trainer - Black

Jämför produkt XC Ski trainer - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten XC Ski trainer - Black i kategorin Gummiband här hos oss.

Produktinformation

Detta är en produkt för att träna upp din stakträning inför längdskidåkningen. Ski trainern hjälper dig att träna upp kondition, styrka samt att få in rätt rörelse inför din åkning.

Perfekt för dig som inte har möjlighet att komma ut i snöspåren så ofta. Det är även ett bra träningsredskap att använda som uppvärmning innan du ger dig ut på ett pass på snö.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Gummiband från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
FitNord Powerband

Gummiband från FitNord

Missa inga bra priser på Gummiband från FitNord.
Upp till 20% rabatt
Elastiband motståndsband, medeltungt, Sveltus

Gummiband från Sveltus

Utforska allt inom Gummiband från Sveltus.
Exetube hard - Orange

Gummiband från Casall

Utforska allt inom Gummiband från Casall.
Motståndsband Mini, Gymstick

Gummiband från Gymstick

Här har vi samlat Gummiband från Gymstick.

Se gärna också

PRF Flex band hard - Orange

Delvis producerat med återvunnet material från produktionsprocessen för att minska svinnet. Det är en del i vårt arbete med att ständigt förbättra oss och vara miljömedvetna. Vårt Flex-band är det perfekta träningsredskapet för flexibilitets- och stabilitetsträning. Kan användas för både över- och underkroppen.bilitetsträning. Kan användas för både över- och underkroppen.bilitetsträning. Kan användas för både över- och underkroppen.bilitetsträning. Kan användas för både över- och underkroppen.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023