Produkter från Grippers

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Grippers? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Grippers. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Grippers så har du kommit rätt.
Sortera

Grippers

Hitta produkter inom kategorin Grippers till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Grippers.

En Gripper är ett träningsverktyg för greppstyrka, som mer precist tränar "kross-styrka". Grippern består av två handtag som sitter i varsin ända av en fjäder där användaren trycker ihop handtagen med en hand. En lättare gripper ger ca 15-20 kilos motstånd medan de tyngsta kan ha ett motstånd på 165 kg (tex. CoC #4). En gripper av den styrkan är det dock endast en handfull mängd personer som har lyckats stänga. Vid mätningar med RGC (Redneck Gripper Calibrator), har dock motståndet uppmätt varit betydligt lägre än 165 kg på CoC #4:or och andra grippers.Den vanligaste övningen är då användaren sätter grippern i handen och klämmer ihop den, men det finns ett urval av övningar man kan göra. Till exempel inverterade stängningar, alltså att man vänder upp och ner på grippern och stänger den. Så kallade Strap holds är en populär övning för att öka i styrka i grippers. Då hänger man vikter mellan gripperns handtag med en rem, skosnöre eller dylikt, för ökat motstånd.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Grip Ball 2 st.