Sidan innehåller annonslänkar

Oakley Drop Point Mttblk W/ Grey

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text  - Drop Point ger klarhet och prestanda till aktiva livsstilar och kombinerar den vidöppna vyn från sidokurvorna med skulpturala vinklade former. Hållbarhet och komfort hela dagen med lättviktigt, spänningsbeständigt O Matter™ rammaterial.

Unobtainium®-nässkydd ökar greppet med svett för ett glidfritt grepp. Trepunktsanpassning Komfort och prestanda som håller linserna i exakt optisk riktning Skyddande sportspecifika Oakley Soft Vault ingår Metallikonaccenter Asia Fit-version finns tillgänglig Tillgänglig med Prizm™-linser för att förbättra färg, kontrast och detaljer för en optimerad upplevelse.  - HDPolarized Minimerar bländning via teknik som ger en omfattande, enkelskiktad lins (tillval).

Optimerad perifer syn och sidoskydd av 8,75 baslinsens krökning Bländningsreduktion och anpassad ljustransmission med Iridium® linsbeläggning (tillval) Optisk precision och prestanda som uppfyller ANSI Z87.1-standarderna. Stötskydd som uppfyller ANSI Z87.1-normerna för höghastighets- och högmassestötmotstånd.

Maximal klarhet i alla synvinklar med patenterad XYZ Optics®. UV-skydd av Plutonite®-linsmaterial som filtrerar bort 100 % av UVA/UVB/UVC och skadligt blått ljus upp till 400 nm.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024