Sidan innehåller annonslänkar
Bliz

Bliz Vision Svart M13

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bliz Vision är en modell som i mångt och mycket liknar Fusion-glajjorna. Just Vision är dock även förberedda för ett smart Clip-in för dem som vill ha slipade glas. Vision är snygga sportglasögon med bra passform och med homogen lins, vilket ger större och renare synfält. Känslan är genombearbetad high performance, men till ett fullt överkomligt pris. Du kan också ta bort bågens nedre del "Jawbone" om du vill köra utan, det följer dessutom med en extra Jawbone-del i annan färg om du vill styla om dina glajjor (se bild 2). Vision är mycket anpassningsbara och passar till flera sporter. Okrossbart polykarbonat lins. Linsfärg: Smoke w red multi. Filterkategori 3. Ljusgenomsläpp 8-18%, bäst vid solljus och starkt solljus. Färg båge: Svart (samt med vit extradel). Bliz Perfect Curve Technology™ förhindrar brytningsfel och mycket god optik. Med Anti Scratch- och Hydrophobic-tekniker. Tåligt mot repor samt att vatten och smuts inte fastnar lika lätt på linsytan. Med extra vitfärgad Jawbone-del. Du kan anpassa Vision genom att ta av/på nederdelen "Jawbone" på ramen (se bild 2, dock fel linsfärg). Ingår även stand alone-näsdel, ifall du vill slimma glasögonen och köra helt utan nederdelen. Skalmar i lätt och stark Grilamid TR90. Näsdelen och ändarna på skalmarna är gummerade och i hög grad justerbara, ger flexibla och anpassningsbara glasögon med mycket god passform. Universell passform, passar de flesta ansikten. Flera ventilationsöppningar förhindrar imbildning. Förberedd för Optical Adapter Vision, som ger dig möjlighet att använda slipade glas. Vikt: 41 gram Praktisk hard case förvaringsbox, microfiber putsduk, näsdel och extra Jawbone-del medföljer. 100% UV-skydd, UVA och UVB Modell 52001-14, CE-märkt OM BLIZ Det händer mycket kring svenska Bliz som är ett aktivt företag och som syns mer och mer på olika typer av sportevenemang och på allt fler atleter. Du har säker sett Bliz på toppatleter som bl.a. Charlotte Kalla, Ebba Andersson, Hanna Öberg och Linn Svahn. Deras produkter ska alltid hålla hög kvalitet samt med prestanda för toppidrottare, men till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Bliz strävar efter att bli så miljövänligt det går, och då gärna bättre än konkurrenter. Man följer bl.a. REPA standard för återvinning.


Jämför produkt Bliz Vision Svart M13 online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bliz Vision Svart M13 i kategorin Glasögon här hos oss.

Kategori: Glasögon
Artikelnummer: 140000040144
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vision

Vision är bland annat något man vill uppnå. En vision uttrycks oftast som ett framtida tillstånd som man vill uppnå, och behöver inte uppfylla formella krav på realism, tidsbundenhet eller mätbarhet (se organisatoriska mål för förklaring av dessa krav). Ordet är populärt inom politiken, till exempel den så kallade nollvisionen som handlar om att man önskar uppnå att ingen dör i trafiken. En vision är även ett varsel en slags varning eller ledtråd. Förklaringsvis är det en mental bild som dyker upp och som ämnar ge dig ett budskap.