Sidan innehåller annonslänkar

Garagetält 3,5x7,5m | 26,2m² för husbil, husvagn & båt

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Garagetält för husvagn, husbil eller båt Behöver du ett extra garage eller förråd utan att behöva bygga en permanent konstruktion? Då är detta praktiska garagetält i slitstarkt och brandhämmande PVC material som skyddar mot både sol, regn och nyfikna blickar, det du söker! Tältet är inte bara enkelt att bygga utan även lätt att flytta alltefter dina behov förändras Här kan du ställa in allt från cyklarna och mopederna till trädgårdsmaskinerna eller annat som behöver tillfällig förvaring.

Den väl tilltagna höjden på detta tält (nockhöjd 3,5 m) ger dig möjligheten att backa in och förvara t ex ett högre båtsläp med båt. Garagetältet är även ett bra alternativ för vinterförvaring för din husbil eller husvagn.

Nockhöjden är 3.5 m, vägghöjden är 2.85 m Öppningarnas mått är B 2.85 m vid överkant, 3,5 m vid underkant x H 2.85 m (se även bildspel för mått på öppningen) Tältets mått är B 3.5 H 3,5 L 7,5 m Slitstarka kvalitetsmaterial Vägg- och takduken är tillverkad i väldigt slitstarkt, vattentätt och UV-behandlat 500g/m² PVC. Väven i presenningen är gjord i tre korsande lager och har behandlats med en beläggning på båda sidorna för att förhindra att en eventuell reva ska expandera.

Stålrörskonstruktionen är tillverkad i upp till 1,2 mm tjocka galvaniserade stålbågar och stag. Detta garagetält från samma tillverkare säljs även i andra varumärken i Sverige, men till högre pris.

Det säljs även snarlika modeller med lägre kvalitet på material med sämre hållbarhet mot väder, vind och slitage. Tålig konstruktion och förankring Poängen med ett förrådstält, även kallat garagetält, är att det är lätt att montera och plocka ner eller flytta.

För att säkerställa att tältet kan stå emot vind är tältväggarna extra långa för att kunna förankra med exempelvis tunga stenar eller grävas ned i jorden för att förhindra att vinden lyfter tältet. Självklart medföljer starka remmar för att fästa tältet i ramen med i paketet.

Om man vill göra förankringen extra säker kan man välja att montera tältet på en betongplatta och fästa med expanderbultar, dock är detta tält inte menat som en permanent lösning och vi rekommenderar att man ser till att införskaffa bultar som lämpar sig för syftet. Ventilation Vid temperaturförändringar och hög luftfuktighet skapas kondens och fukt kan uppstå inne i tältet, det är naturligt men för att minimera förekomsten i mesta möjliga mån är detta förrådstält försett med luftventilationer på vardera kortsida Mer än bara ett förrådstält Eftersom tältet har två stora öppningar på vardera kortsida kan man även använda tältet som skydd mot både sol och regn om man behöver arbeta med något utomhus utan för den skull behöva stå i gassande sol eller regn.

Med båda öppningarna öppna får man bra ventilation och ljusinsläpp om man till exempelvis vill meka med gräsklipparen eller måla plank. Tips för maximal hållbarhet För att ditt förrådstält ska hålla länge rekommenderar vi att det alltid är torrt när du packar ned det för att undvika mögel och dålig lukt.

Du bör varken resa eller plocka ihop det vid minusgrader då det kan skada duken som då är lite stelare av kylan. Vid starkare vindar och i väder rikligt med snö bör förankring ses över och avlägsnande av snö på taket ske.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024