Elscooter 1000W med sadel | 38 km/tim | Hopfällbar | Lyfco

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Elscooter med 1000 W motor Tuff elscooter med hela 1000 W kedjedriven motor som går i upp till 38 km/tim. Mycket praktiskt transportmedel som knappt tar någon plats att förvara.

Elscootern är utrustad med 10 luftfyllda racinghjul på stor aluminiumfälg. Scootern har LED-lyse både fram och bak, samt bromsljus bak.

Motorn är mycket stark, och den har inga problem att bära en vuxen då maximala användarvikten är hela 120 kg. Denna elscooter är också utrustad med rejäla skivbromsar både bak och fram, vilket gör att du enkelt och säkert kan stanna.

Bakdelen av scootern har en kraftig fjädring vilket gör att scootern går mycket mjukt. På styret finns en tydlig digital hastighetsmätare som även visar körsträcka mm.

Fullutrustad elscooter Räckvidden på en laddning är upp till 30 km, men körsträckan beror bl.a på användarvikt och körsätt. Det går med en knapptryckning på styret att begränsa motorns effekt, om man tycker att 1000 W är för mycket.

På handtaget ser du också kvarvarande batteristyrka. Sadeln (höj/sänkbar) är löstagbar om du hellre vill stå på scootern.

Batteriet sitter monterat i en väska och kan lätt lyftas ut vid t.ex. laddning eller förvaring.

Scootern är enkelt hopfällbar (utan verktyg på några sekunder) vilket är praktiskt t.ex. vid transport och förvaring.

Sadelhöjden kan regleras mellan 74-96 cm. Styret är 107 cm högt.

Allt du behöver medföljer Batteri, batteriladdare och ett litet verktygsset medföljer. Vi skickar med en mycket praktisk extern laddadapter utan kostnad, så att du även kan ladda batteriet utanför elscootern.

Denna typ av adapter medföljer vanligtvis inte andra liknande elscootrar på marknaden. Utan laddadapter kan du inte ladda batteriet utanför scootern.

Ej lämplig för små barn, men passar såväl äldre som unga vuxna. Är du osäker på vilken storlek på elscooter som är lagom? Läs gärna våra rekommendationer ».

Produktbeskrivning

En elscooter är ett elektriskt fordon som drivs av en elmotor och batterier. Den är en smidig och miljövänlig transportlösning som blir allt mer populär i städer runt om i världen.

Fördelar med elscooter

  • Miljövänlig: Elscootern drivs av en elmotor och släpper inte ut några avgaser, vilket gör den till en miljövänlig transportlösning.
  • Smidig: Elscootern är liten och smidig, vilket gör den enkel att ta sig fram med i stadstrafik.
  • Praktisk: Elscootern är enkel att parkera och tar inte upp mycket plats på gatan.
  • Ekonomisk: Elscootern är billigare att äga och underhålla än en bil eller en traditionell moped.
  • Hälsosam: Att åka elscooter är ett bra sätt att få motion och frisk luft samtidigt som man tar sig fram.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024