Produkter från Elmoped 25kmh klass 2

6 Produkter
Här finns produkter i kategorin Elmoped 25kmh klass 2. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Elmoped 25kmh klass 2. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Elmoped 25kmh klass 2.
Filtrera varumärke
Sortera

Elmoped 25kmh klass 2

Hitta produkter inom kategorin Elmoped 25kmh klass 2 till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Elmoped 25kmh klass 2.

En elmoped är en moped som drivs med en elmotor. Elmopeder har funnits i många år men mest i form av hemmabyggen och prototyper. Först på 2000-talet har elmopederna börjat serietillverkas och kvaliteten blivit så bra att de på allvar börjat konkurrera med vanliga mopeder. Fördelarna med elmotor är frånvaron av avgaser och låga driftkostnader i och med att motorn i princip är underhållsfri. Körsträckan på en laddning för en klass I moped är typiskt 50-80 km, och det tar några timmar (beroende på modell) att ladda batterierna.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Piaggio 1 25kmh Vit 2022