Scott Sub Tour Eride 30 2022 M Elcykel Hybrid

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Scott Sub Tour Eride 30 2022 M Elcykel Hybrid på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Scott Sub Tour Eride 30 2022 M Elcykel Hybrid inom kategorin Elcykel hybrid.

Läs mer...
Kategori: Elcykel hybrid
Artikelnummer: 89323
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ryggsäckar

Ryggsäckar från Mammut

Se alla produkter
Pjäxor

Pjäxor från Salomon

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Abu

Abu kan syfta på: Abu – en rollfigur i filmen Aladdin (film) Abu – den femte månaden i den Babyloniska kalendern. Abu Garcia – en tillverkare av sportfiskeutrustning

Garcia

García eller García kan avse: Garcia (växter) – ett släkte av törelväxter García – ett spanskt efternamn och personer med namnet

Baggen

Baggen är en sjö i Falu kommun i Dalarna och ingår i Gavleåns huvudavrinningsområde. Sjöns area är 0,023 kvadratkilometer och den är belägen 177 meter över havet.

Pjäxor

Pjäxa (från finskans pieksu), fotbeklädnad av kraftigt slag. Order pjäxa användes ursprungligen på 1700-talet i svenskan och användes då om de samiska eller nordskandinaviska skotyper som tillverkades genom att samma läderstycke bildade sula, sidor, tår och häl på skon. Ett ovanläder och skaft syddes sedan fast vid sulan. Dessa kallas idag vanligen näbbstövlar eller näbbskor. Skorna snördes med en rem förlängd med ett brett band som lindades kring benet och stoppades ned i skoskaftet. De kom senare att användas om långa kängor som i stället för snörning eller knäppning var försedda med resår.Pjäxor kom senare också att användas av grövre sport- eller militärkängor.Ett användningsområde för pjäxor är som skor att fästa vid skidor vid skid- eller snowboardåkning och numera används ordet nästan uteslutande i denna betydelse.