Sidan innehåller annonslänkar

Elcykel Dam 28" - 21 växlar | 250W - 10,4Ah | Lyfco Ellen

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

28 Damelcykel med 21 växlar och dämpad framgaffel Dam 28 trekking elcykel med 250 W borstlös tystgående elmotor som gör det enklare att cykla då elmotorn hjälper till. LED-lyse fram och bak medföljer.

Elmotorn hjälper till i hastigheter upp till 25 km/tim. Elmotorn går automatiskt igång när du trampar på pedalerna, och slutar hjälpa till när du slutar trampa.

Det är lätt att slå av elmotorassistansen när man så önskar, och använda cykeln som en helt vanlig cykel. Denna cykel har även en elektrisk ledhjälp.

Du håller in plusknappen på displayen när du ska leda cykeln så kommer elmotorn att sakta föra cykeln framåt. Praktiskt och bekvämt hjälpmedel när du leder cykeln uppför t.ex.

en brant backe. Dämpad framgaffel Denna elcykel passar bra även på lite tuffare underlag då framgaffeln är dämpad.

Dämpningen är justerbar. Lämplig för personer ungefär 170-190 cm långa.

Maximal belastningsvikt 125 kg. Tillverkad i Europa Denna elcykel är trots det attraktiva priset tillverkad i Europa och innehåller välkända komponenter av samma kvalitet som finns i betydligt dyrare cyklar, och betydligt bättre delar än vad som vanligtvis finns i andra billiga elcyklar producerade i lågprisländer (t.ex.

Indien, Kambodja m.m.). Hur skiljer sig denna modell från den snarlika Elinor? De största skillnaderna är att Ellen har 21 växlar från Shimano Altus-serien (jämfört med Elinor 7 växlar Shimano Tourney-serien) och att Ellen har en dämpad framgaffel.

Ellen har även en aluminiumram. Det finns även ett antal mindre skillnader i valet av komponenter.

Kraftigt 36 V/10.4 Ah litiumbatteri och 21 Shimanoväxlar Låsbart, avtagbart batteri och batteriladdare medföljer. Batteriet är ett kraftigt 36 V/10.4 Ah litiumbatteri av märket Greenway.

Växelsystemet med hela 21 växlar kommer från välkända Shimano. I denna modell används den lite bättre Shimano Altus-serien.

Motorn är av en modern borstlös (bättre hållbarhet än billigare borstmotorer) typ och mycket tystgående. Modellen Elinor finns även i en version med ett extra kraftfullt 13 Ah batteri som ger 25 % längre körsträcka till ett något högre pris.

I övrigt är det exakt samma cykel. Cykeldator ingår Trots det attraktiva priset är Ellen utrustad med cykeldator.

De flesta elcyklar i denna prisklass har en enklare form av kontrollpanel utan cykeldator, för att hålla nere priset. Den upplysta LCD-skärmen visar hastighet, körsträcka och kvarvarande batteristyrka.

Det är även härifrån du enkelt väljer assistansnivå på elmotorn. LED-lyse fram/bak ingår Modellen är utrustad med LED-lyse både fram och bak.

Det bakre lyset har ett eget litet batteri, medan det främre lyset hämtar sin ström från huvudbatteriet. Bromssystem Både fram och bakbroms aktiveras från handbromsar på styret.

Välkända komponenter Cykeln innehåller komponenter som vanligtvis finns i betydligt dyrare elcyklar. T.ex Shimano Altus M310 GS bakväxel Shimano SL-RS36-7R växelväljare Greenway 10.4Ah litiumbatteri Levereras gratis hela vägen hem till dig OBS Snabb kostnadsfri leverans som paket hela vägen hem till dörr (du behöver ej hämta på ombud) vid överenskommen tid.

Fraktbolaget ringer dig innan leverans för att komma överens om tid för utkörning. Denna modell levereras nästan helt färdigmonterad (98 %).

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Elcykel dam från andra varumärken

Elcykel dam 26" |  250W - 8,8Ah | Pathfinder

Elcykel dam från GrandSand

Se vad GrandSand har inom Elcykel dam.
Elcykel Dam 28" - 21 växlar | 250W - 10,4Ah | Lyfco Ellen

Elcykel dam från Lyfco

Utforska allt inom Elcykel dam från Lyfco.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024