Sidan innehåller annonslänkar

Elcykel dam 26" | 250W - 8,8Ah | Pathfinder

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

26 damelcykel med tre assistansnivåer Prisvärd dam elcykel utrustad med en dynamisk 250W motor, strategiskt placerad för att ge en balanserad och smidig acceleration med varje pedaltramp. Cykeln har tre assistansnivåer så att du själv kan välja hur mycket du vill aktivera dig fysiskt, om du vill svettas lite eller bara ta en avslappnad cykeltur till jobbet.

Aktiveringen av motorn är intuitiv – ett enkelt tramp på pedalerna och du är iväg, med en hastighet som kan nå upp till 25 km i timmen. Långlivat batteri Bekymmer kring batteritid är ett minne blott med cykelns långlivade 24V 8,8 Ah batteri.

Detta robusta batteri är designat för att maximera din räckvidd utan att kompromissa med användarvänlighet. Det är både låsbart och avtagbart för att förenkla laddningsprocessen och garantera säker förvaring.

En medföljande laddare säkerställer att din cykel alltid är redo för nya turer. Den är utrustad med absorberande framgafflar och en robust stålram på 26 tum, vilket tillsammans skapar en jämn och bekväm åktur över alla underlag.

Med enkelväxlad mekanik hålls cykelns utseende stilrent och underhållet minimalt. Justerbar sadel och styre gör att cykeln enkelt kan skräddarsys för varje individuell användare.

Effektiva V-bromsar Säkerheten är a och o och därför har elcykeln utrustats med förstklassiga V-bromsar som ger exceptionell stoppkraft, oavsett fart. Trots att belysning inte ingår som standard, är cykeln förberedd för enkel montering av lampor, så att du kan känna dig säker även under kvällsturer.

Tack vare att cykeln har sparsamt med utrustning vad gäller t ex belysning och växlar så har man lyckats ta fram en relativt billig elcykel jämfört med resten av marknaden. Priset till trots så är detta en stabil cykel med god fjädrande komfort som kommer att ta dig svettfritt och säkert fram vart helst du önskar! Snabbfakta Motor 250W Räckvidd på en laddning Upp till 25km Batteri 24V 8,8 Ah (låsbart och avtagbart batteri samt laddare ingår) Kontrollenhet LED-display, 3 hjälpnivåer Ram 26 tum stål Växlar Enväxlad Framgafflar Fjädrade, 26 tum Styre 22,2*25,4 B610mm stål Bromsar V-broms 110mm Hjul 26*1,75 Sadelstång 28,6*1,6T*300 stål Pedaler 9/16

Produktbeskrivning

Att byta till en elcykel kan ha flera fördelar jämfört med att cykla på en vanlig cykel. Här är några skäl till varför:

  • Mer bekväm cykling: Med en elcykel kan du enkelt trampa uppför backar och motvind, vilket minskar ansträngningen och gör cyklingen mer bekväm.
  • Snabbare resor: En elcykel kan hjälpa dig att nå högre hastigheter på kortare tid, vilket kan minska restiden och göra det lättare att ta sig fram i stadstrafik.
  • Miljövänlig: Elcyklar är ett miljövänligt alternativ eftersom de inte släpper ut några utsläpp och kräver mindre energi än en bil.
  • Kostnadseffektivt: Även om en elcykel kan vara en stor investering, är den ofta billigare än att äga och underhålla en bil eller motorcykel i längden.
  • Bättre hälsa: Att cykla är en utmärkt form av träning och kan bidra till att förbättra din hälsa och kondition. Med en elcykel kan du fortfarande få en träningseffekt samtidigt som du minskar ansträngningen.

Elcykel dam från andra varumärken

Elcykel dam 26" |  250W - 8,8Ah | Pathfinder

Elcykel dam från GrandSand

Se vad GrandSand har inom Elcykel dam.
Elcykel Dam 28" - 21 växlar | 250W - 10,4Ah | Lyfco Ellen

Elcykel dam från Lyfco

Utforska allt inom Elcykel dam från Lyfco.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024