Sidan innehåller annonslänkar
Sea to Summit

Sea To Summit Slb Flame Fmii Wmn R

Kontrollera pris

Köp nu

Sovsäck skapad för att hålla dig så varm som möjligt till så låg vikt som möjligt. Med en kombination av premiummaterial och noggrann design lyckas man väl med detta. Materialen kombineras med en m...


Beställ Sea To Summit Slb Flame Fmii Wmn R på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sea To Summit Slb Flame Fmii Wmn R inom kategorin Sovsäckar.

Läs mer...
Kategori: Sovsäckar
Artikelnummer: AFM2-WR
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Herr

Herr från Better Bodies

Se alla produkter
Hantlar

Hantlar från Tunturi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Atomic

Atomic (Atomic Austria GmbH) i Altenmarkt im Pongau i Österrike är en tillverkare av skidutrustning (både alpint och längd). Atomic ägs av finländska Amer Sports.Atomic grundades av Alois Rohrmoser 1955 under namnet Skifabrik Rohrmoser. Bolaget växte kraftigt under 1960-talet då en industriell tillverkning av skidor startade i Wagrain. 1967 tillverkades 17 000 par skidor och 1969 var antalet uppe i 72 000. 1971 utökades produktionen när en andra fabrik byggdes i Altenmarkt. 1981 startades produktion i Chepelare i Bulgarien. Atomic var därmed det första västlandet att öppna en fabrik i ett östblocksland. I början av 1990-talet hamnade bolaget i ekonomiska svårigheter och gick i konkurs. 1994 köptes företaget av Amer Sports som även äger Salomon. Idag tillverkar bolaget cirka 600 000 par skidor per år.