Sidan innehåller annonslänkar
Sail Racing

Sail Racing Gravity Down Jacket

Kontrollera pris

Köp nu

Sail Racing Gravity Down Jacket är en varm dunjacka med huva för herrar. Jackan tillverkas av ett vind- och vattenresistent nylontyg med DWR-behandling, och isoleras med RDS-certifierat dun. Jackan...


Beställ Sail Racing Gravity Down Jacket på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sail Racing Gravity Down Jacket inom kategorin Dunjacka.

Läs mer...
Kategori: Dunjacka
Artikelnummer: 2031166
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Knivar

Knivar från Morakniv

Se alla produkter
Ullstrumpor

Ullstrumpor från Woolpower

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Kosttillskott

Kosttillskott är livsmedel med syfte att komplettera den vanliga maten och kan innehålla exempelvis vitaminer, mineraler, fetter, proteiner och kolhydrater. Kosttillskott bör endast användas vid bristande intag av särskilda näringsämnen. Kosttillskott är vanligt bland idrottare och tyngdlyftare då behovet av vissa mineraler och protein ökar. Det bör endast innehålla ämnen som finns i kost för att kunna tituleras kosttillskott. När det gäller kosttillskott i form av multivitamintabletter är det inte fastställt huruvida de har någon verkan eller effekt på en välnärd individ som i övrigt äter en balanserad och varierad kost. Vissa studier antyder att de har en svag positivt effekt, andra studier visar att de inte har någon effekt över huvud taget, medan andra studier visar på en skadlig effekt.[källa behövs]På senare tid[när?] har begreppet i folkmun breddats till att även inbegripa mer eller mindre avancerade preparat framställda på syntetiskt väg. Huruvida dessa är kosttillskott eller inte är en tolkningsfråga.

Spelbord

Spelbord är ett bord avsett för olika typer av spel, i första hand kortspel men ofta även anpassat för brädspel eller schack. Spelbordet är vanligen rektangulärt med en dubbel ledad, ibland filtklädd skiva, som uppslaget bildar en kvadrat. Uppslaget vilar skivan ofta på ett femte utfällbart ben, en fällarm eller på bordet sarg. Under skivan döljs ibland ett brädspelsbräde, skivan kan även vara infälld med ett schackbräde. Särskilda spelbord intruducerades i England på 1600-talet.