Sidan innehåller annonslänkar
Sea to Summit

Sea To Summit Tpu Accessory Case

Kontrollera pris

Köp nu

Litet vattentätt fodral för prylarna du vill hålla skyddade från väta. Det PVC-fira TPU materialet som fodralet är gjort av är slitstark, flexibelt, säkert mot UV-ljus och extrem kyla. Det går att ...


Beställ Sea To Summit Tpu Accessory Case på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sea To Summit Tpu Accessory Case inom kategorin Utrustning.

Läs mer...
Kategori: Utrustning
Artikelnummer: AACTPULBL
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Kanuk of Sweden

Se alla produkter
Krokar

Krokar från Darts

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Myggnät

Ett myggnät (eller insektsnät) är ett nät, ofta gjort av textil eller plastmaterial, vars funktion är att skydda mot insekter men släppa igenom luft och ljus. Myggnät förekommer exempelvis i tält och kan monteras i fönster, dörrar eller skärma av delar av ett rum, som exempelvis en sovplats, för att undvika att drabbas av insektsbett, insektsburna sjukdomar eller irriterande insekter. I områden där det förekommer insektsburna sjukdomar som malaria, denguefeber, gula febern och olika former av encefalit är det vanligt med myggnät och att näten även är behandlade med insektsgift för att göra dem mer effektiva.Myggnät används även till mygghattar och mygghuvor. Ordet "myggnät" är belagt i svenska språket sedan 1749.