Sidan innehåller annonslänkar

Osuma Disc Polaris Discgolf-ryggsäck

Jämför produkt Osuma Disc Polaris Discgolf-ryggsäck online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Osuma Disc Polaris Discgolf-ryggsäck i kategorin Discgolf här hos oss.

Produktinformation

En snygg och funktionell ryggsäck för discgolfspelare i alla åldrar, på alla nivåer. Ryggsäckens kapacitet är upp till 17–19 golfdiscar.

Det finns två toppfack för snabb åtkomst till dina favoritdiscar, ficka för värdesaker, fack för pennor och scorekort och flaskhållare. Du kan justera axelremmarna för att få bästa passform. .

Se gärna också

Osuma Disc Target 1.0 Discgolf-korg -25%

En discgolf-korg utformad efter PDGA-standard och passar spelare på alla nivåer som vill träna mångsidigt. Korgen har 24 galvaniserade, jämnt fördelade kedjor i två rader. Konstruktion i metall och passar såväl discgolfsbanan som tomten. Höjd 132 cm. Diameter på överkorg: 54,5 cm. Diameter på underkorg: 66,7 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Lampor  Belysning

Lampor Belysning från Silva

Se alla produkter
Gåstavar

Gåstavar från BungyPump

Se alla produkter
Jackor

Jackor från Black Diamond

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Drop Shot

Se alla produkter