Produkter från Discgolf-korgar

1 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Discgolf-korgar så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Discgolf-korgar så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Discgolf-korgar

Hitta produkter inom kategorin Discgolf-korgar till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Discgolf-korgar.

Discgolf (i Sverige också kallat frisbeegolf) är en sport som spelas med en skiva (frisbee). Målet är att spela en bana från början till slut med så få kast som möjligt. En bana består vanligtvis av 9 eller 18 hål och man har klarat ett hål när man har kastat discen i en discgolfkorg, även kallat kedjehål. Discgolf är både lättillgängligt och billigt att utöva. Ett flertal banor är uppsatta i parkmiljö och kostnadsfria att besöka. En disc räcker för att spela även om många föredrar ett par olika varianter av discar med olika flygegenskaper.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Target PRO Discgolfkorg