Osuma Frisbee Golf disc Sleek-Ultrium Santa, putter

Jämför produkt Osuma Frisbee Golf disc Sleek-Ultrium Santa, putter online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Osuma Frisbee Golf disc Sleek-Ultrium Santa, putter i kategorin Discgolf Discar här hos oss.

Produktinformation

En stabil putter för dig som vill ha raka, exakta puttar. Tack vare sina fina flygegenskaper är den bekväm att kasta och lätt att få dit du vill.

Se gärna också

Prodigy Disc ACE Line D Model OS DuraFlex Frisbee Golf Disc, Blå -30%

ACE Line D Model OS är en överstabil driver och en dröm för dig som kastar med kraft. Precis som andra D Model-skivor är detta en riktigt snabb och välbalanserad disc. D Model OS fungerar utmärkt för långa och pålitliga hyzer-kast och forehand-kast. Tack vare sin överstabilitet tål den även vind bättre.

DuraFlex-plasten är jämförbar med Prodigys 400G- och 750G-plaster, men är betydligt billigare. DuraFlex är en mycket slitstark, högkvalitativ plast som ger ett utmärkt grepp i alla väder.

 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Elcyklar Fatbike

Elcyklar Fatbike från FitNord e-bikes

Se alla produkter
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från Hydrapak

Se alla produkter
Kosttillskott paket

Kosttillskott paket från Aware

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Icebreaker

Se alla produkter