Osuma Frisbee Golf disc Sleek-Ultrium Husky, driver

Beställ Osuma Frisbee Golf disc Sleek-Ultrium Husky, driver på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Osuma Frisbee Golf disc Sleek-Ultrium Husky, driver inom kategorin Discgolf Discar.

Produktinformation

En driver för nybörjare och erfarna spelare, som ger långa öppningskast. Flygbanan är förutsägbar, vilket gör den till ett tryggt val på fairwayen.

Se gärna också

Prodigy Disc ACE Line D Model OS DuraFlex Frisbee Golf Disc, Rosa -30%

ACE Line D Model OS är en överstabil driver och en dröm för dig som kastar med kraft. Precis som andra D Model-skivor är detta en riktigt snabb och välbalanserad disc. D Model OS fungerar utmärkt för långa och pålitliga hyzer-kast och kast med forehand. Tack vare sin överstabilitet tål den även vind bättre.

DuraFlex-plasten är jämförbar med Prodigys 400G- och 750G-plaster, men är betydligt billigare. DuraFlex är en mycket slitstark, högkvalitativ plast som ger ett utmärkt grepp i alla väder.


Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skor

Skor från Five Ten

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Varg

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Ergo Holds

Se alla produkter
Herr

Herr från GASP

Se alla produkter