Osuma Frisbee Golf disc Pure-Premium Santa, putter

Beställ Osuma Frisbee Golf disc Pure-Premium Santa, putter på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Osuma Frisbee Golf disc Pure-Premium Santa, putter inom kategorin Discgolf Discar.

Produktinformation

En stabil putter för dig som vill ha raka, exakta kast. Tack vare sina fina flygegenskaper är den lätt att få dit du vill.

Se gärna också

Prodigy Disc ACE Line D Model S DuraFlex Frisbee Golf Disc, Röd -30%

ACE Line D Model S är en distance driver med oändlig användbarhet tack vare dess stabila flygegenskaper.  Det är en riktigt snabb och välbalanserad disc med mjuk toning. D Model S är idealisk för långa hyzer-kast och S-linje-kast med forehand och passar även nybörjare.
DuraFlex-plasten är jämförbar med Prodigys 400G- och 750G-plaster, men är betydligt billigare. DuraFlex är en mycket slitstark, högkvalitativ plast som ger ett utmärkt grepp i alla väder.

 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Utrustning

Utrustning från Singing Rock

Se alla produkter
Skor

Skor från Lowa

Se alla produkter
Byxor

Byxor från Peak Performance

Se alla produkter
Sovsäckar

Sovsäckar från Sea to Summit

Se alla produkter