Osuma Frisbee Golf disc Pure-Premium Pike, midrange

Beställ Osuma Frisbee Golf disc Pure-Premium Pike, midrange på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Osuma Frisbee Golf disc Pure-Premium Pike, midrange inom kategorin Discgolf Discar.

Produktinformation

En mångsidig midrange-disc med spektakulärt utseende, som är perfekt för nybörjare och mer erfarna spelare. Discen är något understabil, har utmärkta egenskaper och flyger långt.

Se gärna också

Prodigy Disc ACE Line P Model S DuraFlex Frisbee Golf Disc, Lila -30%

ACE Line P Model S är en pålitlig lågprofilputter. Tack vare sina utmärkta flygegenskaper är P Model S en fantastisk putter som letar sig in i korgen även på längre avstånd. P Model S-putter har en liten "pärla" på kanten av skivan, vilket gör det enklare att släppa den rakt i drives, approach-kast och puttar.

DuraFlex-plasten är jämförbar med Prodigys 400G- och 750G-plaster, men är betydligt billigare. DuraFlex är en mycket slitstark, högkvalitativ plast som ger ett utmärkt grepp i alla väder.

 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Skor

Skor från Mammut

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Swedish Supplements

Se alla produkter
elcykel

elcykel från Crescent

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Silva

Se alla produkter