Osuma Frisbee Golf disc Bare-Basic Husky, driver

Jämför produkt Osuma Frisbee Golf disc Bare-Basic Husky, driver online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Osuma Frisbee Golf disc Bare-Basic Husky, driver i kategorin Discgolf Discar här hos oss.

Produktinformation

En driver som ger dig långa öppningskast med en stabil flygbana. Plasten Bare-Basic har matt yta, ger dig bra grepp och är mycket tålig mot slitage.

Se gärna också

Prodigy Disc ACE Line D Model OS DuraFlex Frisbee Golf Disc, Vit -30%

ACE Line D Model OS är en överstabil driver och en dröm för dig som kastar med kraft. Precis som andra D Model-skivor är detta en riktigt snabb och välbalanserad disc. D Model OS fungerar utmärkt för långa och pålitliga hyzer-kast och kast med forehand. Tack vare sin överstabilitet tål den även vind bättre.

DuraFlex-plasten är jämförbar med Prodigys 400G- och 750G-plaster, men är betydligt billigare. DuraFlex är en mycket slitstark, högkvalitativ plast som ger ett utmärkt grepp i alla väder.

 

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Crosstrainers

Crosstrainers från inSPORTline

Se alla produkter
Liggunderlag

Liggunderlag från Therm-a-rest

Se alla produkter
Laga mat och Äta

Laga mat och Äta från MSR

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Salomon

Se alla produkter