Digitalt elverk 1000W | Portabel med USB-port | Metalcraft

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Digitalt elverk G950i Ett portabelt och smidigt digitalt elverk som är ett måste vid strömavbrott i sommarstugan eller på campingsemestern. Elverket har en 4-takts bensinmotor som går så tyst (endast 58 dB vid 7 meters avstånd) att camping-grannen inte kommer att bli störd.

Detta elverk väger endast 9 kg vilket gör att det kan flyttas och bäras med exakt dit du vill ha det utan problem. Våra elverk är dessutom utrustade med en lättåtkomlig USB-port som gör att du aldrig mer behöver gå utan en strömlös mobiltelefon, kamera eller surfplatta.

Aftonbladet test 2022 Prisvärt och lätt att hantera I Aftonbladets stora test av elverk 2022 så fick Metalcrafts digitala elverk G950i ett totalbetyg på ++++. Elverket beskrevs som litet, smidigt och lätt att hantera tack vare den låga vikten trots att det är ett bensindrivet elverk.

Dessutom rankades den som ett bra ekonomiskt alternativ pga det låga priset jämfört med många av konkurrenterna. Digital inverter-teknologi Tack vare att detta elverk är utrustat med digital inverter-teknologi lämpar det sig utmärkt även för känslig elektronik som mobiltelefoner, datorer, surfplattor mm.

Elverket är även utrustat med ett ekonomiläge som gör att vid lågt effektuttag justeras motoreffekten ner automatiskt, vilket sparar på bränsle och minskar buller. Extrautrustad med USB-port Liknande modell elverk från samma tillverkare säljs även i en större fysisk butikskedja i annat varumärke i Sverige, men då i annan färg och utan USB-kontakt.

Och dessutom till ett högre pris. Utgångar - 230 V AC - 12 V DC, max 4 A - 5 V DC, max 1 A (USB) Svensk bruksanvisning Självklart levereras produkten med svensk bruksanvisning.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024