Sidan innehåller annonslänkar
Bontrager

Bontrager Däckr3 Hard-Case Lite 700X28C

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bontrager R3 har varit en pålitlig trotjänare för många landsvägscyklister de senaste åren, ett kanondäck som levererar fart och prestanda till ett bra pris. Så hur blir det nu när det blivit helt uppdaterat och bättre på alla punkter? Kommer ju att bli rena rama köpfesten! Snabbare! 7% lägre rullmotstånd än tidigare R3. Färre punkor! Bättre punkteringsskydd med ny lätt och stark breaker ökar skyddet med 22%. Mer slitstarkt och ännu längre livslängd på R3-däcket. Tester visar att nya R3 har snudd på dubbla livslängden jämfört med föregångaren. Är tillräckligt snabbt för tävling samtidigt som det är slitstarkt nog för att vara ett vardagsdäck, vilket gör nya R3 till en framtida klassiker och "Most bang for the buck". Har genomgått mycket grundliga tester i trek Performance lab. Se video. Nyutvecklad gummiblandning; TR-Speed Compound. Vi vill också plussa för den låga vikten då 25 mm väger in på 200 gram. Välj mellan 25 och 28mm bredd. Vikbart 120 Tpi. Hårdhet gummi: 60a/57a.


Beställ Bontrager Däckr3 Hard-Case Lite 700X28C på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Bontrager Däckr3 Hard-Case Lite 700X28C inom kategorin Däck.

Kategori: Däck
Artikelnummer: 140000012351
Visa fler

Från kunskapsbanken

Elite

Elite kan syfta på: Elite Systems – en brittisk datorspelsutvecklare grundad 1984 Elite-Biografen – en biograf på Östermalm i Stockholm Elite (datorspel) – titeln på ett datorspel Elite Hotel – ett musikalbum av Emmylou Harris från 1975 Elite Hotels – är en hotellkedja Elite (musikalbum) – är en skiva av bandet Fireside Elite (singel) – titeln på en låt av gruppen Kent Elite Prospects – en svenskägd statistikdatabas och transferportal för ishockey Elite Model Management – en modellagentur, grundad i Paris år 1972