Sidan innehåller annonslänkar
Bontrager

Bontrager Däck R3 Hard-Case Lite 700X25C

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Bontrager R3 har varit en pålitlig trotjänare för många landsvägscyklister de senaste åren, ett kanondäck som levererar fart och prestanda till ett bra pris. Så hur blir det nu när det blivit helt uppdaterat och bättre på alla punkter? Kommer ju att bli rena rama köpfesten! Snabbare! 7% lägre rullmotstånd än tidigare R3. Färre punkor! Bättre punkteringsskydd med ny lätt och stark breaker ökar skyddet med 22%. Mer slitstarkt och ännu längre livslängd på R3-däcket. Tester visar att nya R3 har snudd på dubbla livslängden jämfört med föregångaren. Är tillräckligt snabbt för tävling samtidigt som det är slitstarkt nog för att vara ett vardagsdäck, vilket gör nya R3 till en framtida klassiker och "Most bang for the buck". Har genomgått mycket grundliga tester i trek Performance lab. Se video. Nyutvecklad gummiblandning; TR-Speed Compound. Vi vill också plussa för den låga vikten då 25 mm väger in på 200 gram. Välj mellan 25 och 28mm bredd. Vikbart 120 Tpi. Hårdhet gummi: 60a/57a.


Jämför produkt Bontrager Däck R3 Hard-Case Lite 700X25C online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Bontrager Däck R3 Hard-Case Lite 700X25C i kategorin Däck här hos oss.

Kategori: Däck
Artikelnummer: 140000007913
Visa fler

Från kunskapsbanken

Elite

Elite kan syfta på: Elite Systems – en brittisk datorspelsutvecklare grundad 1984 Elite-Biografen – en biograf på Östermalm i Stockholm Elite (datorspel) – titeln på ett datorspel Elite Hotel – ett musikalbum av Emmylou Harris från 1975 Elite Hotels – är en hotellkedja Elite (musikalbum) – är en skiva av bandet Fireside Elite (singel) – titeln på en låt av gruppen Kent Elite Prospects – en svenskägd statistikdatabas och transferportal för ishockey Elite Model Management – en modellagentur, grundad i Paris år 1972

0

År 0 är ett årtal som enligt traditionell årtalsform inte existerar. År 1 e.Kr. enligt den Gregorianska kalendern följer direkt efter år 1 f.Kr.. Enligt ISO-standarden för datum- och tidsangivelser (ISO 8601) som även tillåter negativa årtal, finns dock år 0000 som motsvarar det år som traditionellt betecknas år 1 f.Kr, och år -1 betecknar år 2 f.Kr. Astronomer har länge använt detta sätt att räkna årtal på, så ISO-8601-åren kallas ibland astronomiska årtal; dock brukar astronomerna hoppa över de inledande nollorna och bara använda så många siffror som behövs. Ett förslag till kalenderreform som tillkommit av andra skäl är Holocen-eran (HE). HE följer ISO:s standard genom att lägga 10 000 år till den traditionella årtalsformen. Följande tidsaxel visar på frånvaron av år 0. Varje ruta är ett år, gränslinjen mellan rutorna är nyåret. Mellan ruta [1 f.Kr.] och [1 e.Kr.] finns alltså inget år. Frånvaron av år 0 innebär bland annat att man måste tänka sig för om man vill fira ett jubileum av en äldre historisk händelse. Den som exempelvis ville fira 2 500-årsjubileet av slaget vid Marathon, år 490 f.Kr. kunde då inte göra det år 2010, utan först år 2011. Detta framgår tydligt om man i stället daterar slaget enligt ISO-standarden; då inföll det nämligen år -0489. En förklaring till varför år noll inte funnits i traditionell årsräkning är att årtal från början är ordningstal: det första året efter Jesus födelse, det andra året ..., och så vidare. Man kan jämföra med hur den svenska kungalängden numreras, exempelvis Gustav den förste, Gustav den andre; så kommer man så småningom till Gustaf V och Gustaf VI. Man säger inte att Gustav Vasa var Gustav den nollte, eller att den trettioförsta december följs av den nollte januari. Även månader och dagar i datum är ordningstal, till skillnad från vanliga klockslag där i stället passerat antal enheter anges.