ABUS Granit Plus Bygellås 470 + EaZyKF 230mm

Jämför produkt ABUS Granit Plus Bygellås 470 + EaZyKF 230mm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten ABUS Granit Plus Bygellås 470 + EaZyKF 230mm i kategorin Cykellås här hos oss.

Produktinformation

ABUS GRANIT Plus 470 är ett bygellås som uppnår hela 12 av 15 på Abus egen skala för säkerhetsnivå! Det är ett extremt kraftfullt lås med en härdad parabolbygel som är 12 mm grov och låskista i specialhärdat stål Detta ger det högsta möjliga stöldskydd mot slag- och dragattacker som ett bygellås kan erbjuda.

Bygeln på Abus Granit Plus Bygellås är 230 mm bred vilket gör det enkelt att låsa ramen mot fasta föremål. Till bygellåset medföljer ett fäste ( EaZyFK) som enkelt monteras på din cykel, så att du alltid kan ha med dig låset.

Låslängden är 23 cm. Cykellås med extra skydd mot slag- och drag Bygellåset ABUS GRANIT Plus 470 ger överlägset skydd tack vare ABUS Power Cell-teknologin ger extra skydd mot slag- och dragattacker.

Bygeln, huset och låsmekanismens bärande delar är tillverkade av specialhärdat stål. Dessutom är det utrustat med den dyrkningståliga skivcylindern ”Plus”.

Den här kombinationen gör att GRANIT Plus 470 har fått flera testutmärkelser, bland annat från OSIMZ (Ryssland) och testinstitut i Finland, Sverige, Danmark, Norge och Storbritannien. Produktinformation Härdad 12 mm parabolbygel ABUS Power Cell-teknik (patenterad) ger extra skydd mot slag och vridning Bygeln, huset och de bärande delarna av låsmekanismen är tillverkade av special härdat stål Automatiskt lock för nyckelhålet som skyddar mot smuts och korrosion Låset har längre bygel än de flesta andra bygellås vilket gör det enklare är det att låsa fast cykeln i ett fast objekt Tricket för att maximera säkerheten är att fylla låset med så mycket ram, cykel och lyktstolpe du kan – på så vis blir det svårare för tjuven att komma åt med verktyg och domkraft Effektivt skydd i situationer med hög stöldrisk Lämpar sig perfekt för att skydda värdefulla cyklar Beställ ett bygellås med överlägsen säkerhet från Sportproffsen.se!

Se även andra produkter från Cykellås

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Skor

Skor från Mammut

Se alla produkter
Jackor

Jackor från Houdini

Se alla produkter
Jackor

Jackor från Klättermusen

Se alla produkter
Fritid

Fritid från Aztron

Se alla produkter