Produkter från Cykelkorgar och Packväskor

23 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Cykelkorgar och Packväskor? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Cykelkorgar och Packväskor. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Cykelkorgar och Packväskor så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera
Visa fler

Cykelkorgar och Packväskor

Hitta produkter inom kategorin Cykelkorgar och Packväskor till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Cykelkorgar och Packväskor.

Cykelkorgen är en korg som används som bagageutrymme på cyklar. Cykelkorgar sitter vanligtvis på styrstången eller pakethållaren. De tillverkas i olika material, men metall är vanligast. Korgar på styret är vanligare på äldre cyklar, dels för att nyare cyklar ofta har broms- och växelslangar som sitter i vägen. En annan anledning är att det har det blivit vanligare med cykelväskor. Vissa korgar har tunna metallstänger med stora öppningar så att framlyktan skall kunna lysa igenom. Eftersom framlyktan dock kan vara i vägen när man packar korgen, så är det även vanligt att lyktan monteras på framgaffeln istället.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Väska New Looxs Nova Double Mik Black