Sidan innehåller annonslänkar

Crosstrainer Eco 2000 Generator

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Med crosstrainer-ergometern ECO 2000 kommer du att uppleva helt nya dimensioner i träningen. Här är du din egen energikälla. Tack vare sin egen strömgenerering går den helt utan extern ström och levererar även den lagrade strömmen via en USB-port integrerad i datorn (t.ex. smartphone- eller surfplatta-laddningsfunktion under träning). Utöver de vanliga crosstrainerfunktionerna har ECO 2000 en generatorteknik som självständigt producerar elektricitet för att driva enheten och även ger laddningsström. Via strömlagring och USB-port i datorn. Smartphone eller surfplatta kan laddas. Träning med ECO 2000 kombinerar miljövänligt och hälsomedvetet beteende. Crosstrainern är försedd med ett slitagefritt ca 10 kg magnetbromssystem och en viskande platt remdrift, vilket möjliggör träning med låg ljudnivå. Pedalmotståndet är exakt och justerbart med hjälp av 24-nivåer datoriserad motståndskontroll. Datorn med bakgrundsbelyst LED-skärm är mycket lätt att läsa och är lätt att använda tack vare de tydligt utformade kontrollknapparna. Individuella träningsmål kan uppnås genom att välja olika program. En varierad träning är lika enkel att genomföra med de 12 sparade träningsprogrammen. Konditionstestfunktionen bedömer din träningsprestation efter träning enligt skolprincipen. Handpulssensorerna är integrerade i handtaget och kan användas för pulsmätning under träning. Pulsträning med trådlöst pulsbälte är tillval, då datorn har en inbyggd mottagare för okodade pulsbälten med en överföringsfrekvens på 5,0-5,5 kHz. De 3-vägs justerbara, halkfria pedalerna säkerställer en stabil fotposition när du trampar på pedalerna. De främre transportrullarna gör det enkelt att byta plats och de höjdjusterbara fotkåporna ser till att enheten står säkert. Dessutom är ECO 2000 utrustad med Kinomap-funktionen. Detta möjliggör underhållande och interaktiv träning med Android- eller IOS-enheter som lagrar träningsdata. Efter testfasen kan Kinomap-appen köpas med ett månadsabonnemang. Crosstrainern möjliggör riktad konditionsträning eller uthållighetsträning med extra träningsglädje genom egen elproduktion. Detta kan leda till en främjande av ämnesomsättningen, en förstärkning av arm- och benmusklerna och därmed en förbättring av den allmänna konditionen. Fakta och funktioner  
 • Stor skärm. visar tid, hastighet, distans, total distans, watt, kaloriförbrukning, varv per justerbara pedaler
 • Främre transporthjul för enkel rörelse Konditionstest
 • Max användarvikt 150 kg
 • Avstånd mellan pedalerna ca 20 cm
 • Vikt 56 kg
 • Mått LxBxH 120x66x161 cm
Rekommenderade tillbehör (Se produkter till höger) Underlagsmatta För att dämpa ljud/vibrationer i golvet för dig som bor i en känslig lägenhet eller har ömtåliga golv Optimera din träning med en pulsmätare.

Produktbeskrivning

Crosstrainer - en effektiv träningsmaskin

En crosstrainer är en träningsmaskin som simulerar löpning, cykling och styrketräning genom en kombination av fot- och armrörelser.

Fördelar med att träna med crosstrainer

 • Effektiv helkroppsträning
 • Låg påverkan på leder och muskler
 • Högre kaloriförbränning än många andra träningsmaskiner
 • Tränar både kondition och styrka
 • Anpassningsbar motståndsnivå för alla fitnessnivåer
 • Enkel att använda för både nybörjare och erfarna tränare
 • Kan användas både för uppvärmning, konditionsträning och fettförbränning

Crosstrainer från andra varumärken

Upp till 91% rabatt
Crosstrainer CleverFold EF90 BT hopfällbar

Crosstrainer från Finnlo

Missa inga bra priser på Crosstrainer från Finnlo.
Upp till 42% rabatt
Crosstrainer EL5

Crosstrainer från Christopeit Sport

Visa produkter inom Crosstrainer från Christopeit Sport.
Upp till 3% rabatt
Loxon XTR BT Crosstrainer ** Bäst i test **

Crosstrainer från Hammer

Visa produkter inom Crosstrainer från Hammer.
Upp till 33% rabatt
Crosstrainer ET600i

Crosstrainer från Insportline

Se produkter inom Crosstrainer från Insportline.
Vision S60 Suspens crosstrainer

Crosstrainer från Vision Fitness

Utforska allt inom Crosstrainer från Vision Fitness.
Crosstrainer | 8kg svänghjul | Bluetooth | Trekkrunner 8719HP

Crosstrainer från Trekkrunner

Utforska allt inom Crosstrainer från Trekkrunner.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2024