Sidan innehåller annonslänkar

Abilica Premium FC BT

Jämför produkt Abilica Premium FC BT online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abilica Premium FC BT i kategorin Crosstrainer här hos oss.

Produktinformation

Lämplig för dig som har tydliga träningsmål och höga komfortkrav. Justerbart ryggstöd i pedalerna.

Stor och robust crosstrainer med elektromagnetiskt motstånd (EMS) och steglängd på 51 cm.  Stark motstånd innebär att Abilica Premium FC BT erbjuder utmaningar även för dom som är vältränade.

Förstärkt konstruktion för att motstå flera timmars daglig användning. Justerbara skenor låter dig ställa in pedalerna till fem olika nivåer med gradvis ökande motlut.

Perfekt för olika träningspass i olika muskelgrupper. Dator med inbyggd Bluetooth för anslutning av iPad / iPhone och Android-surfplattor.

Med gratisappen iConsole + Training och Kinomap kan du bland annat skapa en rutt på Google Maps var du än vill i världen och se bilder på gatunivå i Google StreetView när du tränar.  Motståndet anpassas automatiskt till terrängen för en så realistisk upplevelse som möjligt.

Med gratisappen ZWIFT har du möjlighet att köra träningsprogram som låter dig träna och tävla i en virtuell värld mot dig själv och andra. Lämplig för personer med kroppsvikt upp till 200 kg.

Se även andra produkter från Crosstrainer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Foamrollers

Foamrollers från Casall

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Black Diamond

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från Swedish Supplements

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Vibor-A

Se alla produkter