Sidan innehåller annonslänkar

Abilica Journey BT

Jämför produkt Abilica Journey BT online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abilica Journey BT i kategorin Crosstrainer här hos oss.

Produktinformation

Abilica Journey BT kommer i exklusiv design. Utrustad med elektroniskt justerbart magnetiskt motstånd i 32 nivåer och lättläst dator med 12 träningsprogram.

Steglängd på 40 cm ger bra rörelser och bra träningsresultat för hela kroppen. Samtidigt är pedalerna bara 19 cm över golvet, vilket gör det lämpligt att använda i rum med något begränsad takhöjd.

Svänghjul på 8 kg gör crosstrainern smidig och ger tillräckligt motstånd för ett riktigt bra träningspass. Crosstrainern har handpuls på styret och trådlös pulsmottagare i datoren.

Dator med inbyggd Bluetooth för anslutning av iPad / iPhone och Android-surfplattor. Med gratisappen iConsole +  kan du bland annat skapa en Google Maps-rutt var som helst i världen och se bilder på gatunivå i Google StreetView när du tränar.

Motståndet anpassas automatiskt till terrängen för en så realistisk upplevelse som möjligt. Med gratisappen ZWIFT har du möjlighet att köra träningsprogram som låter dig träna och tävla i en virtuell värld mot dig själv och andra. .

Se även andra produkter från Crosstrainer

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kläder

Kläder från Icebreaker

Se alla produkter
Accessoarer

Accessoarer från Better Bodies

Se alla produkter
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Diverse

Se alla produkter
Styrka

Styrka från inSPORTline

Se alla produkter