Sidan innehåller annonslänkar
Abilica

Abilica Hang On, dörrtrapets

Kontrollera pris

Köp nu

Jämför produkt Abilica Hang On, dörrtrapets online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abilica Hang On, dörrtrapets i kategorin Chinsstång Hävräck här hos oss.

Produktinformation

Handtag i mjukt gummi för bra grepp. Stärker musklerna i armar, rygg och bröst. Extra fästen för att fästa i nedre delen av dörren vilket ger möjlighet till push up träning. Justerbar längd från 62-93 cm.Max användarvikt 100 kg. .

Från kunskapsbanken

Hängslen

Hängslen är ett slags plagg som används för att hålla upp exempelvis ett par byxor, en kjol eller annat plagg. Hängslen har ibland främst dekorativt syfte. De kan även ingå som dekorativa tillägg hos alternativa subkulturer, såsom syntare och skinnskallar. I vissa fall är hängslena en del av ett annat plagg och man talar då om till exempel hängselbyxor, hängselkjol eller hängselklänning. Varianter av hängslen har använts av människor ända sedan 400-500 f. Kr. De moderna hängslena uppfanns av Albert Thurston år 1820 och blev omedelbart en succé då de passade väldigt bra till dåtidens högskurna byxor. Hängslena användes även för att hålla uppe ens underkläder eftersom de moderna underkläderna med resår i midjan inte uppfanns förrän 1930-talet.[källa behövs]Uttrycket "att ha både hängslen och livrem" betyder att man tagit till mycket eller överdrivet stora säkerhetsåtgärder så att inget ska kunna gå fel. Tidigare svenske finansministern Gunnar Sträng sägs ha använt båda.

Didriksons

Didriksons är en tillverkare av regn- och funktionsplagg med huvudkontor i Borås. Didriksons grundades i Grundsund 1913 av Julius och Hanna Didrikson som Didrikson Grundén & Co Oljeklädesfabrik. 1933 började tillverkningen av plagg i vulkaniserat gummi. Företaget togs över av Lars Bäcker 1946 och 1957 flyttade produktionen till Åmål. 1970 lämnade Lars över rodret till sonen Anders Bäcker som under sin tid såg till att företaget blev globalt. Anders drev företaget fram till det såldes till Craft som i sin tur togs över av New Wave Group 1996. I samband med försäljningen flyttade bolaget till Borås. 1999 köpte Sören Andreasson tillsammans med Anders Bäcker, Karin Roos och Janne Gidebratt varumärket Didriksons från New Wave och Didriksons Regnkläder AB grundades. 2008 flyttade verksamheten till större lokaler på Viaredsområdet utanför Borås.Idag ägs Didriksons av den norska investeringsfonden Herkules IV.