Sidan innehåller annonslänkar

Weekend Playsuit - Black

Jämför produkt Weekend Playsuit - Black online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Weekend Playsuit - Black i kategorin Byxor här hos oss.

Produktinformation

En kort jumpsuit i ett lyxigt, återvunnet material med lätt och silkesliknande känsla. Playsuiten har ett fint fall, en elastisk midja och hög flexibilitet som ger en skön passform.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Byxor från andra varumärken

Upp till 70% rabatt
Wide Leg Weekend Jumpsuit - Black

Byxor från Casall

Missa inga bra priser på Byxor från Casall.
Upp till 60% rabatt
2117 of Sweden Byxa Stojby JR

Byxor från 2117 of Sweden

Missa inga bra priser på Byxor från 2117 of Sweden.
Upp till 45% rabatt
Odlo Zeroweight Pants Men

Byxor från Odlo

Se vad Odlo har inom Byxor.
Upp till 41% rabatt
Craft Adv Charge Training Pants M Crock

Byxor från Craft

Missa inga bra priser på Byxor från Craft.
Upp till 33% rabatt
Isbjörn Hurricane Hardshell Pant Black

Byxor från Isbjörn

Visa produkter inom Byxor från Isbjörn.
Upp till 26% rabatt
Helly Hansen Jr Juell Rain Pant

Byxor från Helly Hansen

Utforska allt inom Byxor från Helly Hansen.

Se gärna också

Chevalier Reinforcement GTX Pants Men

Chevalier Reinforcement GTX Pants Men är en högkvalitativ vildsvinsbyxa, fokuserad på att ge dig skydd och hålla dig torr. Byxan har dubbelt förstärkningstyg med kevlartrådar som skyddar dig även under jaktens mest närgångna tillfällen. Den är också vind- och vattentät med Gore-Tex®. Som ett skydd över hela byxan ligger ARMORTEX®: ett dubbelstickat punkterings-skyddmaterial med ytterlager av Kevlar®, detta ger både skydd och komfort under jaktens mest närgångna tillfällen. Reinforcement GTX Pants är tack vare ARMORTEX®, kvalificerad för: EN388 6.4 ”Nail Puncture Resistance Level 2” och ”Blade Cut Resistance Level 3”. ARMORTEX®, ligger placerat över hela byxans tyg och dessutom med dubbla lager på insida ben, ljumsken och hela vägen upp till midjan. Byxan har ett slitstark grövre yttertyg av polyamidväv och en lättare polyamidväv baktill på byxan för ökad rörelse och komfort. Reinforcement Gtx Pant är även vind- och vattentät då det ligger ett Gore-Tex® liner över hela byxan. Reinforcement Gtx Pant har två bäljfickor, en med dragkedja, två jeansfickor, samt en bakficka med dragkedja. Den elastiska och förhöjda midjan har hällor för bälte och knappar för hängslen. Bakre delen av midjan är försedd med mesh, för ventilation, detta som en extra säkerhetsåtgärd då ventilationer på låren kan vara en oskyddad punkt mot ett närgånget vildsvin. Byxan har för-böjda knän och justerbara benavslut med en kraftig rem och ett spänne. Detaljer Reglerbara benslut Bakficka med dragkedja Hällor för bälte i midjan Knappar för hängslen Kontrasttyg Elastisk midja Bälgfickor fram Framfickor Jeansknapp i midjan Benslut med hyska Förböjda knän Förhöjd rygg Bälgfickor med knappförslutning på låren Genomgående YKK-dragkedjor Ventilation Meshfoder Ergonomisk passform

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023