Sidan innehåller annonslänkar
7MESH

7Mesh Slab Short Svart L

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Less is more! Grymt fina Bike shorts för Enduro/Trail som är cleana och avskalade, men fulla med detaljer och smarta features vilket gör dem till precis det man vill ha. Sitter perfekt i midjan och materialet är i följsamt och tåligt funktionsmaterial. Shorts designade för Enduro/Trail med mycket god följsamhet, hög slitstyrka och de är impregnerade (DWR) så de står emot en hel del vind, väta och stänk. Tunt vävt material med 4-vägs stretch som ger en mycket lätt känsla samtidigt som det är starkt. Högre i midjan med paneler av ett neopreeneliknande material som formar sig perfekt efter dina former. Kompletteras med ordentligt justeringsrem i midjan. Ficka på benet med dragkedja. Avancerade Ultrasonic-sömmar gör dem mer släta invändigt. Funkar utmärkt med benskydd. Beninnerlängd: 37 cm. Reflexlogga.


Beställ 7Mesh Slab Short Svart L på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten 7Mesh Slab Short Svart L inom kategorin Byxa.

Kategori: Byxa
Artikelnummer: 140000045216
Visa fler

Från kunskapsbanken

Alex

Alex kan avse: det könsneutrala namnet Alex - en kortform eller ett smeknamn av Alexander eller Alexandra Alex (djur) – ett släkte av fjärilar Alex (papegoja) – en papegoja, en grå jako född 1977, som under 30 år användes i ett projekt för att undersöka hur intelligenta papegojor är Alex (TV-serie) – en svensk thrillerserie efter en idé av Dragomir Mrsic och Mikael Cross som hade premiär den 3 november 2017 Alex – en ungdomsbrottsling i Anthony Burgess roman En apelsin med urverk från 1962 Alex, Haute-Savoie – en kommun i departementet Haute-Savoie i regionen Auvergne-Rhône-Alpes i sydöstra Frankrike Alex Författarlexikon – ett lexikon på Internet utarbetat för Sveriges kommunala bibliotek Alex Rodrigo Dias da Costa (1982–), en brasiliansk fotbollsspelare