Woolpower Kids Mock Turtleneck 200 Autumn Red

Beställ Woolpower Kids Mock Turtleneck 200 Autumn Red på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Woolpower Kids Mock Turtleneck 200 Autumn Red inom kategorin Buffar Halskragar.

Produktinformation

Woolpower Kids Mock Turtleneck 200 är en skön, värmande halskrage som kompletterar Kids Crewneck för extra skydd för hals och nacke. Den är tillverkad i mjuk ullfrotté, vilket är en slitstark blandning av merinoull och polyester.

Tack vare merinoullens funktionalitet och polyamidens tålighet, får du ett otroligt hållbart plagg som kommer leva kvar garderoben i många år framöver. Lär känna WOOLPOWER Alla produkter tillverkas helt och hållet i Östersund Woolpowers ull kommer från mulesingfria merinofår som lever i den argentinska delen av Patagonien & Uruguay Plaggen går att tvätta i 60 grader Material Merinoull 60% Polyester 25% Polyamid 13% Elastan 2% .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Buffar Halskragar från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
Nordfjell Merino Tube

Buffar Halskragar från Nordfjell

Visa produkter inom Buffar Halskragar från Nordfjell.
Upp till 30% rabatt
Lindberg Neck Warmer Classic

Buffar Halskragar från Lindberg

Missa inga bra priser på Buffar Halskragar från Lindberg.
Upp till 30% rabatt
Reima Star Nackvärmare Navy

Buffar Halskragar från Reima

Utforska allt inom Buffar Halskragar från Reima.
Upp till 25% rabatt
Black Diamond BD Gaiter

Buffar Halskragar från Black Diamond

Här har vi samlat Buffar Halskragar från Black Diamond.
Upp till 25% rabatt
Buff Original Hunt Snow White Pattern Adult

Buffar Halskragar från Buff

Utforska allt inom Buffar Halskragar från Buff.
Upp till 25% rabatt
Swedteam Ridge Neck Gaiter Desolve Fire

Buffar Halskragar från Swedteam

Här har vi samlat Buffar Halskragar från Swedteam.

Se gärna också

Houdini Looper -25%

Houdini Looper är en multifunktionell tubhalsduk som passar perfekt under kyliga dagar, som du också kan använda som en luva för att täcka öron och huvud, eller som ett sittunderlag när du tar en kaffepaus ute i naturen. Insidan av tubhalsduken är tillverkad av Polartec Power Stretch Pro, som är ett stretchigt, isolerande mikrofleecetyg och gör halsduken mjuk, medan utsidan är tillverkad av Spinner Ripstop, som är vatten- och vindavvisande polyester. Detta innebär att du alltså kommer vara varm och bekväm, samtidigt som du inte blir fuktig runt halsen. Houdini Looper är tillverkad av återvunna material och är Bluesign-certifierad. Vikt: 164 g Material: Polartec Power Stretch Pro 57% polyester, 33% polyamid, 10% elastane Bluesign-certifierad Andas, kontrollerar fukt och torkar snabbt 4-vägsstretch Spinner Ripstop 100% återvunnen, tätvävd polyester Återvinningsbar och Bluesign-certifierad Vattenavvisande och motstår vind DWR finish - fri från fluorkarbon

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Billig-sport.se 2023