Sidan innehåller annonslänkar

Abilica Slaghandskar svart XL

Beställ Abilica Slaghandskar svart XL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Abilica Slaghandskar svart XL inom kategorin Boxningshandskar.

Produktinformation

ProduktinformationSlaghandskar från Abilica i mjukt och skönt skinn. Handskarna har kardborrknäppning vid handleden och de passar bra för säck/bollar & mitts.

Att ha bra handskar når man tränar boxning är A och O därför kan vi rekommendera dessa fina men ändå bekväma och slittåliga handskar från Abilica. Med sin höga komfort och mjuka skinn blir det lättare att känna sig trygg och bekväm när man tränar.

Se gärna också

HAMMER BOXING Boxningshandskar Premium Fight 10 oz

Vridning av handleden förhindras och trötthet i hand och underarm motverkas. Robust kvalitetsläder för hållbarhet och ultimat komfort under hårda matcher. Premium Boxningshandskar för proffs och ambitiösa boxare, perfekta för sparring, sandsäcksträning och professionella tävlingarÄven lämpliga för hårdare slagkombinationerBred baksida för perfekt täckningLyxigt och hållbart kvalitetsläderHandledsskyddErgonomisk komfortIngen förskjutning av stoppning på träffpunktenLuktavvisande foderIntegrerade lufthålFörstärkt tumme som motverkar rotation av leden

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Boxningshandskar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tälta

Tälta från Sea to Summit

Se alla produkter
Fritid

Fritid från inSPORTline

Se alla produkter
Crosstrainer

Crosstrainer från inSPORTline

Se alla produkter
elcykel  hybrid

elcykel hybrid från Merida

Se alla produkter