Sidan innehåller annonslänkar

Medicinboll Grab Me, inSPORTline

Jämför produkt Medicinboll Grab Me, inSPORTline online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medicinboll Grab Me, inSPORTline i kategorin Bollar här hos oss.

Produktinformation

Gummiklädda medicinbollar från inSPORTline med specialdesignade grepp och halkfri yta som fer en bättre greppkänsla i handen.Med medicinbollar kan du utföra en mängd olika övningar stretcha och... .

Se gärna också

Premium gymboll 75 cm

Hållbarhet, tillförlitlighet, säkerhet och prestanda är de bästa orden för att beskriva denna träningsboll av hög kvalitet. Premium träningsboll är tillverkad och designad speciellt för professionellt bruk och för krävande träningsmiljöer. Produktionsprotokollet är unikt. Varje boll blåses upp och inspekteras före förpackning och varje boll är individuellt markerad med en parti för att övervaka produktionen. Kontinuerlig kvalitetskontroll och testningssystem säkerställer produktens kvalité och minskar risken för fel betydligt.  Oberoende testning av SGS fick reda på att Premium Exercise Ball inte visade några tecken på skador efter att ha laddats med 200 kg i 12000 gånger.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från RS

Se alla produkter
Linnen

Linnen från Casall

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Mizuno

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Marmot

Se alla produkter