Sidan innehåller annonslänkar

Medicinboll, 6 kg, inSPORTline

Jämför produkt Medicinboll, 6 kg, inSPORTline online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medicinboll, 6 kg, inSPORTline i kategorin Bollar här hos oss.

Produktinformation

Svart och grå medicinboll på 6 kg från inSPORTline som ger träning för hela kroppen och kan även användas i par- och gruppövningar.Bollen är klädd i ett slitstarkt gummimaterial med antiglid... .

Se gärna också

Premium gymboll 75 cm

Hållbarhet, tillförlitlighet, säkerhet och prestanda är de bästa orden för att beskriva denna träningsboll av hög kvalitet. Premium träningsboll är tillverkad och designad speciellt för professionellt bruk och för krävande träningsmiljöer. Produktionsprotokollet är unikt. Varje boll blåses upp och inspekteras före förpackning och varje boll är individuellt markerad med en parti för att övervaka produktionen. Kontinuerlig kvalitetskontroll och testningssystem säkerställer produktens kvalité och minskar risken för fel betydligt.  Oberoende testning av SGS fick reda på att Premium Exercise Ball inte visade några tecken på skador efter att ha laddats med 200 kg i 12000 gånger.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Skor

Skor från On

Se alla produkter
Motion

Motion från DKN

Se alla produkter
Massage  rehab

Massage rehab från Casall

Se alla produkter
Utrustning

Utrustning från Spektrum

Se alla produkter