Sidan innehåller annonslänkar

Medicinboll, 2 kg, inSPORTline

Jämför produkt Medicinboll, 2 kg, inSPORTline online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Medicinboll, 2 kg, inSPORTline i kategorin Bollar här hos oss.

Produktinformation

Svart och röd medicinboll på 2 kg från inSPORTline som ger träning för hela kroppen och kan även användas i par- och gruppövningar.Bollen är klädd i ett slitstarkt gummimaterial med antiglid... .

Se gärna också

Premium gymboll 75 cm

Hållbarhet, tillförlitlighet, säkerhet och prestanda är de bästa orden för att beskriva denna träningsboll av hög kvalitet. Premium träningsboll är tillverkad och designad speciellt för professionellt bruk och för krävande träningsmiljöer. Produktionsprotokollet är unikt. Varje boll blåses upp och inspekteras före förpackning och varje boll är individuellt markerad med en parti för att övervaka produktionen. Kontinuerlig kvalitetskontroll och testningssystem säkerställer produktens kvalité och minskar risken för fel betydligt.  Oberoende testning av SGS fick reda på att Premium Exercise Ball inte visade några tecken på skador efter att ha laddats med 200 kg i 12000 gånger.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Platform tennis och paddle tennis

Platform tennis och paddle tennis från Babolat

Se alla produkter
Byxor

Byxor från Klättermusen

Se alla produkter
Foamrollers

Foamrollers från Casall

Se alla produkter
Tält

Tält från Jack Wolfskin

Se alla produkter