Sidan innehåller annonslänkar

Abilica AcuPoint Duo

Jämför produkt Abilica AcuPoint Duo online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Abilica AcuPoint Duo i kategorin Bollar här hos oss.

Produktinformation

Få bort dina ömma punkter i ryggen med en optimal effekt samtidigt som du får en skön massage för foten. De smidiga bollarna är enkla att ta med och funkar utmärkt att använda under skrivbordet medan du jobbar.

Se gärna också

Slamball 7 kg

Medicine Ball inSPORTline Slam Ball är idealisk för träning, gruppövningar och för att förbättra din dynamiska styrka, snabbhet och precision. Bollen har en halkfri gummiyta och är fylld med sand. Sanden fyller inte bollen helt och rör sig inuti bollen under träning, vilket ökar både svårighetsgraden och effektiviteten i dina övningar. Det finns förhöjningar runt bollen för att säkerställa ett bättre grepp. Vikten av varje boll är skriven ovanpå med stora bokstäver. Tack vare alla dessa egenskaper är Medicine Ball inSPORTline Slam Ball en populär och funktionell träningsutrustning. Fakta och egenskaperHalkfri greppytaDelvis fylld med sand för att inte studsa

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Bollar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Tälta

Tälta från Sea to Summit

Se alla produkter
Kläder

Kläder från Klättermusen

Se alla produkter
Cykelhjälmar

Cykelhjälmar från Abus

Se alla produkter
Idrott och sport

Idrott och sport från Mizuno

Se alla produkter