Produkter från Bakljus

2 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Bakljus? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Bakljus. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Bakljus så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Bakljus

Hitta produkter inom kategorin Bakljus till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Bakljus.

Bakljus är minst två röda bakåtriktade lyktor, som finns på motorfordon, släpvagnar och spårvagnar. Bakljuset är tänt både vid framåtriktat huvudljus såsom hel- eller halvljus och vid parkeringsljus. Ljusstyrkan är svagare än bromsljuset och höger respektive vänster sida är ofta, av säkerhetsskäl, uppdelade på separata kretsar med egen avsäkring med mera. En typisk glödlampa för bakljus har effekten 5 watt. Idag[när?] blir det allt vanligare att LED-teknik används i bakljus.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
HERRMANS H-rail Bakljus